Ihana kevätaurinko on alkanut pilkistämään pilvien lomasta melkeinpä päivittäin ja pikkulinnut laulavat kilpaa keskenään...ihanaa, kyllä se kesä sieltä on tulossa!! Kevät tietää meillä Klemmarikellarissa myös ihanien askartelutarvike uutuuksien saapumista hyllyillemme! Olemme lisänneet kauppaan niin Martha Stewartin uudet PAOTP (Punch All Over The Page) leikkurit, joilla saat leikattua kuvion ihan mihin tahansa paperilla, vaikka ihan keskelle! Marthan leikkurit eivät tee pois leikkaantuvaan osaan reikiä keskelle, kuten Fiskarsin vastaava leikkuri tekee. Näin ollen saat hyödynnettyä myös sen!!=)

Prima Marketingilta tuli mm. aivan ihastuttavia uusia 6x6" paperilehtiöitä, eri kokoisia sapluunoja (maskeja) ja kirkkaita leimasinsettejä! 

Varastojamme on myös täydennetty useiden tuotteiden kohdalla! Saimme lisää mm. Priman e-line timantti-/puolihelmitarrapakkauksista niitä värejä joita ei pitkään ollut saatavilla, kuten ruskean, violetin ja punaisen sävyt, käy kurkkaamassa, nyt löytyy melkeinpä kaikki sävyjä!!!

Tässä alla muutama esimerkkikuva uutuuksistamme:


YLLÄ: Priman Marketing pienet sapluunat sopivat hyvin esimerkiksi korttiaskarteluun kokonsa puolesta!

ALLA: Prima Marketingin 6x6" paperilehtiö Moulin Rouge on täynnä herkullisen värisiä papereita!



         
YLLÄ:  Prima Marketingin kirkkaita leimasimia, vain 2,50kpl