Tack`N Peel on tarrakalvo joka on tarkoitettu laitettavaksi akryylipalikkaan jolloin UM-kumileimasimet tarttuvat siihen kiinni.

UM eli Unmounted kumileimasin on kumipala leimakuvalla. Siinä ei ole vielä mitään kantaa (puupalikkaa) / tarrautuvaa pintaa (EZ-mount, Cling-cushion) josta se tarttuisi kiinni akryylipalikkaan. Jotta voit leimata UM-kumileimasimellasi tulee kumiosaan liittää kiinni erikseen ostettava EZ-Mount joka tarttuu akryylipalikkaan tai voit liittää Tack`N Peel kalvon valitsemaasi akryylipalikkaan jolloin UM-leimasin ottaa siihen kiinni leimailun ajaksi ja irroitetaan sen jälkeen. Kalvo siis jää akryylipalikkaan pysyvästi. 

Tässä kuvallinen ohje kalvon kiinnittämisestä akryylipalikkaan:

1. Ota akryylipalikka, sijoita se Tack`N Peel kalvon keltaisen paperipuolen päälle ja piirrä rajat



2. Leikkaa viivoja pitkin



3. Irroita keltainen suojapaperi jotta tarrapinta paljastuu



4. Kiinnitä tarrapinta akryylipalikan pintaan (palikan pinnan tulisi olla puhdistettu ja kuiva jotta kalvon ja palikan väliin ei jää roskia)



5. Akryylipalikka on valmis! Nyt vain otat kirkkaan suojakalvon pois (SÄILYTÄ SE, ÄLÄ HEITÄ POIS) ja UM-leimasimesi tarttuu palikkaan kiinni. Nyt ei kun vaan mustetta pintaan ja leimaamaan! Kun olet leimannut, irroita leimasin akryylipalikasta ja laita suojakalvo palikkaan takaisin, muuten tarrapintainen kalvo kerää kaiken pölyn ja roskan pintaansa kiinni.


Kun kalvoon alkaa käytössä tarttua mustetta, karvaa, pölyä yms. voi sen puhdistaa. Puhdista vedellä, anna ilmakuivua ja laita suojakalvo päälle, kalvo on jälleen kuin uusi.