Klemmarikellari on mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä Suomen Kädentaidot messuilla 13.-15.11.2009.

Meillä on messuilla mukana paljon tuotteita joita ei ole verkkokaupassamme. Tule katsomaan kaikki uutuudet ja tietenkin vaihtamaan pari sanaa kanssamme! Löydät meidät A-hallista, osastomme numero on A834.

Osastollamme on käteiskassa,
meillä ei ole maksupäätettä messuilla!

Voit tehdä myös ennakkotilauksen ja noutaa sen messuilta! Tässä tapauksessa tee tilauksesi normaalisti verkkokaupassamme, valitse toimitustavaksi Nouto ja kirjoita viesti osioon, että "noudan tilaukseni Tampereen messuilta". Maksu tulee suorittaa etukäteen, sillä emme voi pitää tuotteita varattuna pitkään! MUISTATHAN ottaa kuitin maksusuorituksesta mukaan messuille, sillä tilauksesi luovutetaan kuittia vastaan!

Viikolla 46, viimeistään tiistaina 10.11 tilillämme näkyvät maksetut tilaukset postitetaan vielä keskiviikon 11.11 aikana. Tämän jälkeen tilauksia pystytään postittamaan jälleen maanantaina 16.11 alkaen. Verkkokauppa suljetaan keskiviikkona 11.11 ja se on suljettuna messujen ajan, sillä tuotemäärät eivät ole ajantasalla. Pyrimme avaamaan verkkokaupan mahdollisimman nopeasti messujen jälkeen.